Scan Office
Kontorartikler Om kontorartikeldivisionen Afdelinger Kontakt Webshop / katalog

Kompetencer Kontorartikler Emballage Tryksager Skoleartikler Salg- og levering Miljø og kvalitet Vores produkter Aviser Kampagner Webshop SKI rammeaftale Apli inspiration Smiley - læs rapporten
Kompetencer
Redoffice Scan Office er leverandør af kontorartikler til erhvervsvirksomheder, institutioner og læreanstalter over hele Danmark. Med afsæt i et bredt og konkurrencedygtigt sortiment og et engageret personale sikrer vi vore kunder stabile og præcise leverancer.

Landsdækkende og lokal
Vi har hovedkontor i Esbjerg og afdelinger i Aabenraa, Svendborg, Slagelse, Maribo og Aalborg, som alle indeholder en velassorteret kontorartikelbutik (Aalborg har dog kun et lille lager). Vores salgskonsulenter bor centralt i deres distrikter og dækker hele landet. Dermed er vi i stand til at servicere både små og store kunder landet over, men med en lokal forankring, kendskab og nærhed, som gør det nemt for dig at handle med os. Som kunde møder du ”faste” kontaktpersoner, som yder den personlige og udstrakte service, du altid kan forvente fra os. Derudover har vi 3 møbelcentre i Herlev, Horsens og Aalborg. 

Vores primære kompetencer er:
Kontorartikler
Tryksager
Emballage
Skoleartikler
Kontorartikler
Emballage
Tryksager
Skoleartikler